Om oss

BSI Innebandy er innebandylaget for alle studenter i Bergen, uansett utdanningsinstitusjon. Vi består i dag av to herrelag og et damelag, og har omkring seksti spillende medlemmer. Alle er velkommen på laget, uansett om du er helt ny til sporten eller har spilt i flere år. Man lærer spillet fort dersom man er flink til å møte opp på trening.

 

TRENING OG KAMP 

Mange nye spillere velger å vente et semester før de blir med på kamper, for å få en litt bedre forståelse av sporten og spillet først. Det skal likevel sies at man lærer mest og utvikler seg raskere som spiller når man er med på kamper! Ikke minst er det veldig gøy og sosialt å være med på et lag. Du kan være helt ny til sporten, og uansett bli en del av laget. Jeg vil absolutt si det bare er å kaste seg ut i det, etter egen erfaring.

Dersom du kommer inn med en del erfaring, består første laget til herrene gjerne  av mer erfarne spillere som har vært med i noen år. Her er det fullt fokus på godt spill og ikke minst på å gjøre det så godt som mulig i serien, så BSI Innebandy har også helt klart rom for den mer seriøse spilleren.

Alle treninger foregår i hallen på studentsenteret. Her har du treningstiden for høsten 2019:

Herrer:
Mandager 19.00-20.00
Torsdager 19.30-21.00

Damer:
Mandager 18.00-19.00
Torsdager 21.00-22.30

 

UTSTYR 

I begynnelsen av hvert semester er det mange nye som møter på trening, og da låner vi ut klubbens egne køller slik at alle kan prøve ut om de liker innebandy. Vi forventer så klart ikke at du kjøper utstyr før du har funnet ut om du liker sporten! Senere i semesteret, dersom du velger å fortsette å trene med oss og betale spilleravgift, bør du imidlertid gå til innkjøp av egen kølle som er tilpasset deg.

 

KOSTNADER: 

Alle spillere må betale kontingent for hvert semester, denne koster 350kr for studenter og 450kr for ikke-studenter. Om du også vil spille kamper må man betale lisens til Norges Bandyforbund. Lisensen her variert noe, men sesongen 2019-2020 kostet dette 620kr for damene og 930kr for gutta.

NB! Man må også kjøpe medlemskap til Trene Sammen, for å kunne komme seg inn til hallen. Oftest i starten av høstsemesteret får man komme inn gratis får å prøve seg under åpen trening. Du kan lese mer om hvordan man blir en del av gjengen her.