Om BSI Innebandy

BSI Innebandy er innebandylaget for alle studenter i Bergen, uansett utdanningsinstitusjon. Vi består i dag av to herrelag og to damelag, og har omkring seksti spillende medlemmer.

 


Når og hvor foregår treningene?

Alle treningene foregår i hallen på Studentsenteret. For høstsemesteret 2016 ser treningstidene slik ut:

Damer
Mandager 19.30-21.00
Torsdager 20.30-22.30

Herrer
Mandager 18.00-19.30
Onsdager 21.00-22.30

 

Jeg har lite erfaring med å spille innebandy, har bare spilt litt i gymtimene og slikt. Kan jeg fortsatt bli med?
Så klart kan du det! I BSI Innebandy har vi både helt ferske spillere og spillere som har spilt i mange år. Vi tar imot alle med åpne armer! Man lærer spillet fort dersom man er flink til å møte opp på trening.

Jeg har ikke noe eget innebandyutstyr, må jeg ha det?
I begynnelsen av hvert semester er det mange nye som møter på trening, og da låner vi ut klubbens egne køller slik at alle kan prøve ut om de liker innebandy. Vi forventer så klart ikke at du kjøper utstyr før du har funnet ut om du liker sporten! Senere i semesteret, dersom du velger å fortsette å trene med oss og betale spilleravgift, bør du imidlertid gå til innkjøp av egen kølle som er tilpasset deg.

Er det mulig å bare være med på treninger, og ikke kamper?
Ja, det går fint, selv om vi så klart gjerne tar imot nye spillere på lagene våre. Mange nye spillere velger å vente et semester før de blir med på kamper, for å liksom «komme inn» i spillet først. Det skal likevel sies at det kanskje er ved å spille kamp at man lærer mest og utvikler seg raskest som spiller – og ikke minst at det er utrolig gøy og sosialt å være med på et lag! Så det kan være like greit å bare kaste seg ut i det, etter undertegnedes erfaring.

Koster det noe å være med i BSI Innebandy?
Alle spillere må betale kontingent for hvert semester. Kontingenten per høsten 2016 er 350,- for studenter, og 400,- for ikke-studenter. Denne må vanligvis betales før 15. september, så før den tid må du ha bestemt deg for om du vil fortsette å spille med oss. Hvis man vil være med å spille kamper må man også betale lisens til Norges Bandyforbund.

Jeg har spilt innebandy i flere år, og er ganske god. Er BSI Innebandy bare tull og fjas, eller er dere seriøse også?
Vi har to lag i både dame- og herreserien, der førstelagene (BSI 1 herrer/BSI 1 damer) gjerne består av mer erfarne spillere som har vært med i noen år. Her er det fullt fokus på godt spill og ikke minst på å gjøre det så godt som mulig i serien, så BSI Innebandy har også helt klart rom for den mer seriøse spilleren.